Hard-CsZone
Te-ai plictisit? Ai timp liber la dispozitie si nu stii ce sa faci? Ai nimerit bine.. Pe Hard-CsZone descarci tot Gratis ! Cele mai noi Filme, Jocuri, Muzica, Aplicatii PC.. le gasiti aici! Cel mai bun forum de Download Gratis .. Pentru a putea naviga mai usor si mai rapid pe acest site iti recomandam sa folosesti MozillaFirefox! Multumim pentru intelegere. Echipa Forumului www.hard-cszone.tk

Hard-CsZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hard-CsZone

AcasaAcasa  SiTeSiTe  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Mai Multe Servere La Internet!

In jos 
AutorMesaj
Spawn
Co-Administratori
Co-Administratori

pUcTe : 207
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/04/2010

Mai Multe Servere La Internet! Empty
MesajSubiect: Mai Multe Servere La Internet!   Mai Multe Servere La Internet! EmptyDum Apr 25, 2010 1:30 am

Am vazut ca multe versiuni de CS NonSteam au putine master servere sau altele nu mai afiseaza deloc servere la net pentru ca au master server-ul de la VALVE si ei numai trimit la protocolul 47 lista de servere iar masterserver.vdf de la setti au doar serverele lor si acelea nu dau toate serverele pe care te poti conecta.

Am gasit un fisier care are mai multe master-servers de la mai multe versiuni de CS care gaseste cat mai multe servere, de asemenea, acest fisier gaseste si servere de GoldSource (HL1 / CS 1.6) cat si de Source.

Download: MasterServers.vdf

Instalare:
1. Downloadati MasterServers.vdf (Contine multe master servers... valve, setti, etc)
2. Puneti fisierul in urmatorul folder depinzand de platforma:
- NonSteam: <GameDir>/platform/config
- Steam crack-uit: <SteamDir>/config
(Daca aveti Steam legal, nu folositi acest fisier !)
3. Dati Click 2 -> Propeties la fisier si bifati "Read Only".

Si cam atat, sper sa va gasiti un server potrivit Smile
Sus In jos

Mai Multe Servere La Internet!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Model Servere problema

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hard-CsZone :: ๑۩۞۩๑Counter-Strike Support๑۩۞۩๑ :: Tutoriale :: Tutoriale-
Mergi direct la: